Home Seznamka Společné cestování Nechceš jet se mnou na Maledivy? Zvu Tě ;-)
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Nechceš jet se mnou na Maledivy? Zvu Tě ;-)

Celá ČR
31. 10. 2018 - 12:52
Dohodou
Kupující

Popis

Čauky holky, slečny, dámy...

Mám trošku problém. Koupil jsem k vánocům bývalé přítelkyni dovolenou na Maledivy. Ovšem slečna se rozhodla, že ji nebaví být v bezpečí s chlapem který hladí a hýčká takže se radši vrátila k hovadu který škrtí a bije.

Mám tu na jaro příštího roku luxusní dovču pro dva v pohádkovém resortu a nemám s kým jet.

Našla by se parťačka? Nejlépe holka která ví o čem je život , bez zbytečného studu, předsudků a obecně vžitých klišé. Proč si vzájemně neudělat život hezčí. Uvítám i dlouhodobý vztah, cestuji často a nechci cestovat sám. V létě jedu do Emirátů a konec příštího roku budu 2 měsíce v USA. Velmi rád bych na svých cestách měl doprovod. Jsem empatický pohodář a prý jsem i charismatický a zábavný společník.

Jinak já nejsem žádný playboy ani přihlouplý macho. Nic takového jak se prezentují muži v inzerátech. Jsem čtyřicátník, motorkář, muzikant a mám svůj vlastní svět. Nejsem dědic Shellu, majitel několika továren a nejsem ani nehorázně bohatý. Makám abych měl, mohl rozdávat tam kde je třeba a měl se dobře to mi stačí. Nejsem ani napomádovaný šampon a vyumělkovaný hezounek. Jsem chlap, ne muž, mužů jsou miliony ale chlapů je už málo ;-).
Jsem zklamaný ze vztahů plných lží, falešných řečí, falešných slibů, zneužívání, zrad, podvodů a hloupých slov. Nesnáším prázdná slova a fráze. Už mám pocit, že normální, inteligentní, holky s mozkem a nemyslící jen pipkou už snad ani nejsou.

Tím jsem si vytvořil oslí můstek a chci říct, že sexu se nebráním, mám ho rád jako každý, ale zrovna ten mi nechybí, v tomto ohledu nestrádám. Někdy si ale chci raději povídat. Nebo jen mlčet a užívat přítomnost toho druhého. Jsem rád když mám koho pohladit, dotýkat se, sledovat...

Ano, jsem zklamaný ale přeci musí někde být jedna sympatická, třeba i trošku hezká, žena se kterou se také život nemazal.
Která ví, že není důležitý obal ale obsah.
Že chlap nemusí být vysportovaný hráč golfu. Nemusí být majitelem železáren. Ale je fajn věřit a mít se o koho opřít.

Pokud Tě něco z písmenek zaujalo, jsi menší, drobné, postavy (do 170cm) a je Ti do 40 let, máš pocit, že facek od života už bylo dost, tak napiš třeba život udělá kotrmelec a stane se pro nás hezčí ;-)

Nechceš jet se mnou na Maledivy? Zvu Tě ;-)

Zavřít Zavřít
Kupující
Robert
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!

Upozornění

Pro vstup do této rubriky musíte být starší 18 let.


Kliknutím na tlačítko "Vstoupit" potvrzujete, že:
  • je vám alespoň 18 let
  • nezpřístupníte obsah této stránky žádné osobě mladší 18 let
  • vstupujete na tuto stránku dobrovolně
  • vás tento typ obsahu neuráží ani nijak neohrožuje