Home Seznamka Ona hledá tátu pro své dítě Mějme spolu dítě, rodinu
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Mějme spolu dítě, rodinu

Celá ČR
23. 4. 2018 - 11:51
Dohodou

Popis

Ahoj, je mi 28 let, jsem prý hezká, štíhlá dívka, která neměla to štěstí najít toho pravého. Momentálně nemohu klasicky pracovat, proto bych ráda někoho, kdo nás po porodu zvládne uživit nějaký čas. Již jsem podala inzerát i jinde, ale bohužel mi vždy přišla odpověď od někoho, kdo si asi úplně inzerát nepřečetl. Hledám muže, 28-36 let (starší prosím nepište). Je mi celkem jedno odkud,v rámci ČR. Měl bys být:
- inteligentní (přečíst celý inzerát, tvá odpověď by měla mít hlavu a patu)
- štíhlý či sportovní postavy a vysoký aspoň 180 cm (menší prosím nepište, chci předat geny, kdyby se narodil chlapeček, ať má geneticky výšku po tobě ok a vedle sebe když půjdeme, bude to příjemnější ;) )
- ochotný mi na dítě a domácnost přispět, než budu moct pracovat, netrvám na společné domácnosti, ale nebráním se jí
- nekuřák
- fajn člověk, osobitý, přátelský, zkrátka takový kamarád do deště
- rodinný typ
- svobodný a bez závazků
- zdravý - po stránce přenosných genetických chorob a samozřejmě pohlavně přenosné choroby včetně HIV, HPV, syfilis, kapavka, ale i běžně nezjišťované třeba chlamydie trachomatis bys měl mít doloženo testy, totéž nabízím já (nejlépe když půjdeme na testy spolu, ať máme jistotu, že jsou pravé a aktuální)
- měl bys chtít klasicky zápis do rod.listu dítěte, chuť mít potomka
- bez vad řeči (ráčkování apod)
- komunikativní typ na úrovni (nepsat mi stylem 10 chyb ve větě, 3 slova nicneříkající ve vzkazu apod - i dle toho se pozná inteligence)
- být trestně bezúhonný
- na vzdělání až tolik nezáleží, i vyučený člověk může občas mít vyšší inteligenci než vysokoškolák, já tedy VŠ mám, ale netrvám na ní u tebe, určitě ale trvám na inteligenci :)
- mít geny, které stojí za to předat :)

Ráda bych se snažit začala v létě, kdybychom si nepadli do oka, ale po ostatních stránkách bychom si vyhovovali, klidně můžeme jít na kliniku a oplodnění udělat tam, nebráním se ale i přirozené cestě (bude-li oboustranná sympatie). Fotografii nemusíš hned posílat, vždy mi hned přišly fotky, asi se očekávalo, že i já je pošlu. Ne, dokud nebudeme mít jistotu, že jsme se opravdu shodli, budeme prozatím jen anonymní. Co se mi zdravotně přihodilo řeknu případně až osobně nebo můžeme Skypovat (aspoň budeme mít jistotu, že jsme to opravdu my a fotky někde nestáhli) ;) Každopádně zdravotně už jsem v rekonvalescenci, nic bys na mně nepoznal, nejsem ani na vozíčku, ani mi nechybí končetina nebo některý z vjemových smyslů, ani nemám psychickou nemoc, ani nejsem geneticky zatížena či nakažena něčím, co by dítě/partner mohli chytit. A také to není trvalé a i těhotenství by právě mohlo situaci zlepšit. Ale proto samozřejmě nechci jít do těhotenství, dítě chci čistě kvůli touze trvající tak 12 let :) Kdo dočetl až sem - bravo :) Kdo se poznal ve všech bodech, neváhejte a napište. maminka.ambra@centrum.cz

Mějme spolu dítě, rodinu

Zavřít Zavřít
Kupující
Budoucí mamča
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!

Upozornění

Pro vstup do této rubriky musíte být starší 18 let.


Kliknutím na tlačítko "Vstoupit" potvrzujete, že:
  • je vám alespoň 18 let
  • nezpřístupníte obsah této stránky žádné osobě mladší 18 let
  • vstupujete na tuto stránku dobrovolně
  • vás tento typ obsahu neuráží ani nijak neohrožuje