Home Seznamka Vážné - on hledá ji Společný,hezky strávený život ve dvou
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Společný,hezky strávený život ve dvou

Středočeský kraj
30. 3. 2019 - 17:08
Dohodou
Prodávající

Popis

RŮŽIČKU ŠTĚSTÍ CHCI JEDNÉ Z VÁS NEZADANÉ SINGL PUSINCE NĚŽNÉHO POHLAVÍ DÁT,TVÉ TVÁŘE SE SNAŽIT PŘÍJEMNĚ,DOBŘE A HEZKY ROZESMÁT U TVÉHO SRDÍČKA TĚ KRÁSNĚ,PŘÍJEMNĚ,MILE A RADOSTI HŘÁT,SLADCE TĚ PUSINKOVAT A NĚŽNĚ LÍBAT I JEMNĚ OBJÍMAT A HEZKÝ VÁŽNÝ VZTAH S KRÁSNOU LÁSKOU S TEBOU NAVÁZAT.AŤ JSI NÁDHERNÁ,POHLEDNÁ,NEBO ÚPLNĚ OBYČEJNÁ BUDU SE MOC TĚŠIT NA TVÁ PÍSMENKA.

Pohladím tě dlaní mou,buď mojí úžasnou i skvělou touhou jedinou.Hledám slečnu,dívku,ženu z celých Středních čech z části Ústeckého kraje,Prahy a okolí co mě opravdovou,úpřímnou a fér láskou naplní. Hledám ženu s krásnou duší,tohle každé ženě sluší,ženu které bych si mohl vážit a která ví co je to věrně,něžně a láskyplně milovat a které můžu za to své dobré srdce darovat.Snad tě najdu lásko má,protože má duše tu věrnou přítelkyni samotu sama nedává a mé srdce samo bít už nezvládá.
Ahoj nezadané slečny,dívky a ženy jmenuji se Martin,je mi 33 let,narozen 20 března ve znamení ryb,mám tmavěhnědé vlasy,hnědozelené oči příjemný,pohledný,usměvaví obličej a střední postavu,bydlím na Mělnicku ve Středních čechách a jsem úplně obyceobyčejný jny,svobodný,bezdětný,pracující,hodný,trpěliví i tolerantní vyučený muž,spíše,méně komunikativní,nesmělý introvert z venkova,nekuřák,velký klidas i pohodář,realista i optimista s velkým smyslem pro humor se spoustou zájmů.Hledám touto cestou moc hodnou,milou,něžnou,citlivou,milující,láskyplnou sympaťandu,nekuřacku,pohodářku,vtipnou a veselou extrovertku upovídané,vypravěčské a bavící povahy ve věku 20 až 35 let s velmi dlouhými,středně dlouhými,dlouhými a kratšími vlásky s drobnou,hubenou,štíhlou,plnoštíhlou,sportovní postavou bez pohledávek i závazků co moc ráda aktivně,ale rekreačně sportuje,cestuje,chodí na procházky do přírody za kulturou např. do kin,divadel na různé výstavy,koncerty
a má ráda zdravou výživu i zvířata a ráda i zahradničí a hledá pouze a jen vážný,láskyplný ,věrný,dlouhodobý vztah a úpřímnou,fér a opravdovou lásku.A kdyby jsi měla koníčka vaření,pečení dobrot,či vyrábění různých sladkých pochoutek a laskomin tak tím mě budeš určitě moc přitahovavat no zkrátka je to pro mě velmi významné a cenné plus no a kdyby jsi mě,třeba chtěla pořádně zasvětit do krásných tajů zdravé výživy a zdravot. život. stylu a tajů té pěkné vášně,tak bych se určitě nebránil a moc rád bych se nechal zlákat,pač to mám rád.
Tak pište,pište pište ženy,dívky,slečny nezadané,láskou nepolíbené,zklamané,svobodné i rozvedené,budu se moc těšit na vaše psaní,zprávy či odpovědi.

Společný,hezky strávený život ve dvou

Zavřít Zavřít
Prodávající
Martin Janda
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!

Upozornění

Pro vstup do této rubriky musíte být starší 18 let.


Kliknutím na tlačítko "Vstoupit" potvrzujete, že:
  • je vám alespoň 18 let
  • nezpřístupníte obsah této stránky žádné osobě mladší 18 let
  • vstupujete na tuto stránku dobrovolně
  • vás tento typ obsahu neuráží ani nijak neohrožuje