Home Seznamka Vážné - on hledá ji Bezpečné oplodněni bez fin. nárok.
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Bezpečné oplodněni bez fin. nárok.

Celá ČR
22. 2. 2018 - 12:09
Dohodou
Prodávající

Popis

Pokud toužíš po dítěti, můžu ti pomoct. jsi osamělá žena kterou tlačí čas, nebo žiješ v páru a nedaří se počít miminko a tvůj protějšek to nechce řešit, nebo ho nechceš ranit tím že mu řekneš že je asi neplodný? Můžu pomoct jednotlivcům i L párům. Nemůže ti pomoct nějaká náhodná známost, protože se bojíš nemoci nebo i odsuzováni okolí? Tak mě kontaktuj a já Ti v tom velmi rád pomůžu.
Já chápu jak je touha po dítěti silná (mám 3 kluky a 2 krásné holky zrzku a blondýnku) a nikoho nesoudím nebo neposuzuji. Jaký k tomu máš důvod nebo co Tě k tomu vede je jen čistě tvá soukromá věc, a sama máš právo se rozhodnout, a proto se nebudu ptát na osobní důvody početí dítěte touto cestou. Mít dítě by mělo byt právo každé ženy, která by se o něj dokázala postarat ;-)
Jsem zdravý, test na pohlavní i infekční choroby samozřejmě mám 100% v pořádku. Nepožaduji za to žádnou finanční odměnu. Jsem velmi dobře zajištěný a má životní situace je dá se říct nadstandardní. Jsem nápaditý racionálně uvažující a jdu si vždy za tím čeho chci docílit, a nevzdám to dokud toho nedosáhnu takže jsem i dost bojovný.. K alkoholu jsem nijak zvlášť nepřičichl a proto neholduji ani restauračním zařízením a neponocuji v nich. Moje povaha je, nevýbušná klidná rozhodující plánovací urovnávací diplomatická a vůdčí. Napiš a určitě se domluvíme.
Mé podmínky jsou, že nebudu zapsán v rodném listu dítěte a vše proběhne tkzv.. přirozenou cestou. Více info po mailu. Vystudoval jsem Harvard a nyní jsem úspěšný podnikatel. Měřím 190/89 zelenohnědé oči.

Bezpečné oplodněni bez fin. nárok.

Zavřít Zavřít
Prodávající
Patrik Patrik
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!

Upozornění

Pro vstup do této rubriky musíte být starší 18 let.


Kliknutím na tlačítko "Vstoupit" potvrzujete, že:
  • je vám alespoň 18 let
  • nezpřístupníte obsah této stránky žádné osobě mladší 18 let
  • vstupujete na tuto stránku dobrovolně
  • vás tento typ obsahu neuráží ani nijak neohrožuje