Home Seznamka Vážné - on hledá ji Hledám partnerku pro život
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Hledám partnerku pro život

Hlavní město Praha
27. 8. 2016 - 18:14
Dohodou
Kupující

Popis

Ahoj. Moc rád bych poznal ženu, nejlépe maminku s jedním dítětem okolo pěti let, protože já jsem rozvedený se 4,5 letou holčičkou na střídavé péči. Hledám pěkný vztah, hledám štěstí, které pro mě zatím bylo vrtkavé.. chci se radovat z obyčejných věcí ale i ze společných hodnot a zájmů. Hledám ženu, která má smysl pro legraci, ale i zodpovědnost, ženu, která potřebuje někoho objímat když usíná.
Mám vlastní řadový dům, ale nevnucuji ho, s malinkou zahrádkou. Jsem vyšší postavy, ale hledám štíhlou ženu malé postavy, vše bude ok. Pocházím z obyčejné rodiny, ale trochu peněz jsem si už vydělal. Jsem sportovně založený, na nic si nehrající 45 letý kluk se smyslem pro humor a fér jednáním. Pokud hledáš někoho, kdo tě bude milovat a bude ti v životě oporou, jsem tu pro tebe. Chci opět mít pocit, že jsem pro někoho potřebný. Chci žít život tak jak nám ho osud servíruje a překonávat překážky a uskutečňovat představy, možná si plnit i sny…
Vím, že najít dnes spřízněnou duši nebude lehké, ale když to člověk nezkusí, nemůže doufat. Tvůj věk nerozhoduje. Budu věřit že se najde nějaká žena, holka, se kterou si budem vzájemně rozumět. Děkuji a hezký den.

Hledám partnerku pro život

Zavřít Zavřít
Kupující
Petr Nemenn
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!

Upozornění

Pro vstup do této rubriky musíte být starší 18 let.


Kliknutím na tlačítko "Vstoupit" potvrzujete, že:
  • je vám alespoň 18 let
  • nezpřístupníte obsah této stránky žádné osobě mladší 18 let
  • vstupujete na tuto stránku dobrovolně
  • vás tento typ obsahu neuráží ani nijak neohrožuje