Home Seznamka Flirt - ona hledá jeho SPOLEČNÁ TOUHA
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

SPOLEČNÁ TOUHA

Hlavní město Praha
30. 6. 2018 - 07:57
Dohodou
Prodávající

Popis

Jsem mladá, 33letá žena, 168 cm vysoká, 54 kg, která ví, co chce najít na dlouhodobé setkání, proto si nehraji na ženu, kterou nejsem a cením si daru,co mi do mého nitra dala sama příroda.
Proto netoužím najít tzv. otroky, kteří se nechávají zkoušet a cvičit každý měsíc jinou tzv. profi dominou.
Mé vnitřní já je zcela přirozeně dominantní, ovšem citlivé tak, aby vše bylo na co nejvyšší úrovni a z toho důvodu netoužím najít muže, který požaduje neetické, špinavé hrátky, které s přirozenou dominancí nemají nic společného.
Toužím najít muže, který je v reálném světě zajištěný a úspěšný a to hlavně díky své inteligenci a za dveřmi tzv. 13.komnaty je submisivní elegán, co miluje od své Paní krásné dráždění, vzrušující ponížení, zakazování apod.
Toužím najít muže, co v reálném světě je vysílen dominantním postavením v pracovním životě, ale v soukromí si dlouhodobě váží jediné ženy, která mu umožní uvolnit se a prokázat navenek to, jak v jeho nitru ho vzrušuje submisivní pozice vůči své Paní.
Vyžaduji jasné a velmi inteligentní a slušné chování a rozhodně nemám zájem o muže, co si chtějí pouze vyzkoušet, zda je vzrušuje submitivita.
Chci, aby vyvolený muž si mé maličkosti vážil, patřičně mě samotnou rozmazloval a já sama věděla, že právě jemu mohu naplno dát to, co si zaslouží a co jeho přivede na vrchol nepoznaného vzrušení.

SPOLEČNÁ TOUHA

Zavřít Zavřít
Prodávající
SPOLEČNÁTOUHA
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!

Upozornění

Pro vstup do této rubriky musíte být starší 18 let.


Kliknutím na tlačítko "Vstoupit" potvrzujete, že:
  • je vám alespoň 18 let
  • nezpřístupníte obsah této stránky žádné osobě mladší 18 let
  • vstupujete na tuto stránku dobrovolně
  • vás tento typ obsahu neuráží ani nijak neohrožuje