Home Seznamka Flirt - ona hledá ji Ahoj, milá slečno, či dámo;-)
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Ahoj, milá slečno, či dámo;-)

Hlavní město Praha
14. 4. 2018 - 14:41
Dohodou
Prodávající

Popis

Jsem moc rád, že jsi našla tento inzerát, třeba to budeš právě ty, kterou hledám. Ale neprve krátce o mě. Jsem snílek a idealista, ale mám i smysl pro realitu. Beru život s nadhledem a někdy možná až s cynickým humorem, bez toho by se asi člověk zbláznil. Spíše introvert a přemýšlivý člověk, raději poslouchám než mluvím. Nemám rád diletanství a lajdáctví a obdivuji ty, kteří něco dokázali a inspirují své okolí. Mám rád složité věci (a lidi), jsem kreativní a baví mě vytvářet něco nového a originálního, ať už v práci nebo v osobním životě. Zajímám se o témata, která ostatním přijdou divná, nepodstatná nebo vůbec netuší, že existují. Nemám rád konvence a přijde mi uhozené, proč musí všichni dělat to samé a žít tak, jak si společnost zrovna žádá a proto se snažím přemýšlet "out of the box", hledat nové možnosti a výzvy.
Jsem zadaný, ale přesto mi v životě něco chybí. Hledám proto kamarádku, se kterou bychom si vzájemně rozumněli i milenku, pro společné intimní chvílky a splnění tajných fantazií. Nechci jen nějaký jednorázový úlet nebo sex na jednu noc, ale dlouhodobý diskrétní nezávazný vztah, bez zbytečných komplikací. Podnikám, takže nemám moc volného času, ale mohu se zas hodně přizpůsobit.
Mám rád ženy, které mají své sny, chtějí něco dokázat a jejich rozhled sahá dále, než za Facebook nebo nejbližší bulvární plátek. Nemám rád povrchnost a obdivuji ty ženy, jejichž životy neřídí časopisy ani přihlouplé seriály, byť chápu, jak to v dnešní době může být těžké.
Tak co myslíš, mohli bychom to spolu zkusit? Tak napiš, třeba co hledáš Ty, nebo co Tebe přivedlo až na tuhle seznamku? Těším se!;-)

Ahoj, milá slečno, či dámo;-)

Zavřít Zavřít
Prodávající
kamrep
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!

Upozornění

Pro vstup do této rubriky musíte být starší 18 let.


Kliknutím na tlačítko "Vstoupit" potvrzujete, že:
  • je vám alespoň 18 let
  • nezpřístupníte obsah této stránky žádné osobě mladší 18 let
  • vstupujete na tuto stránku dobrovolně
  • vás tento typ obsahu neuráží ani nijak neohrožuje