Home Seznamka Flirt - ona hledá jeho Pomoc s dluhy
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Pomoc s dluhy

Hlavní město Praha
25. 7. 2017 - 17:11
Dohodou
Kupující

Popis

Nejsem si jista, zda má vůbec smysl sem psát, ale přesto to zkusím. Uvidím, zda tento noční nápad bude mít nějaký smysl..... Bohužel svou vlastní naivitou a snaze pomoc někomu jinému jsem si způsobila dluhy, které přestávám zvládat splácet, vzhledem k tomu že studuju a mám jen brigády, které využívám i na placení nájmu, jídla, výdajů souvisejících se studiem. Jedná se o dluhy přibližně 29 tisíc korun u tří různých společností. Jsem schopná za měsíc ušetřit na odložení, na malou splátku, ale ne na takovou, aby se dluhy pořádně splácely, takže spíše stagnují a není to pro mně příliš udržitelné. Po narazení na tuto rubriku a přečtení nějaých článků jsem začala uvažovat, že zde zkusím někoho najít.... Nevím, jestli je to možné. Bude mít někdo vůbec možnost takto velkou částku někomu dát, obejít se bez ní? Nikdy jsem nezažila takové setkání, zvládnu to vůbec, bude to pro mě v pořádku? Ráda bych zažila pocit, že vycházím se svými penězi, nehrozím se toho co mám kde za dva dny splatit nebo že zrovna teď na splátku nemám..... Nerozumím zomu, jak někdo může takhle dlouhodobě žít, je to strašný pocit, a to ho zažívám už rok.... A stále se mi nedaří s tím pohnout. Pokud by se takový člověk našel, měl by být vstřícný, empatický a sympatický (jsem si docela jistá, že pokud by mi sympatický nebyl, nebyla bych schopná se sním vídat), chápavý.... Chránicí si své soukromí a zcela respektující to mé, a samozřejmě člověk, kterému záleží na zdraví svém i zdraví mém a tedy v žádném případě se nebrání používání prezervativu.
Stal li by se zázrak a někdo takový by se tu našel, ráda vyměním pár řádků a snad si ujasním, zda by tohle pro mě byla možnost..... Za příležitost si takto virtuálně e-maily popovídat ale budu moc ráda.
Krátce o mně - studentka, 21 let, studující a proto i nyní bydlící v Praze, normální postavy (štíhlá, větší pozadí, silnější nohy).
Díky za přečtení....

Pomoc s dluhy

Zavřít Zavřít
Kupující
Prosba o pomoc
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!

Upozornění

Pro vstup do této rubriky musíte být starší 18 let.


Kliknutím na tlačítko "Vstoupit" potvrzujete, že:
  • je vám alespoň 18 let
  • nezpřístupníte obsah této stránky žádné osobě mladší 18 let
  • vstupujete na tuto stránku dobrovolně
  • vás tento typ obsahu neuráží ani nijak neohrožuje